Accident mortal: Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a căzut cu maşina de pe un pod, în Harghita

Un bărbat a murit, duminică, după ce a căzut cu maşina de pe un pod într-un pârâu, în comuna Tulgheş, judeţul Harghita. Echipajele medicale sosite la faţa locului au încercat să îl resusciteze timp de 40 de minute de bărbat, însă fără succes.

500 afișări
Imaginea articolului Accident mortal: Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a căzut cu maşina de pe un pod, în Harghita

Accident mortal: Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a căzut cu maşina de pe un pod, în Harghita

Potrivit ISU Harghita, mai multe echipaje de pompieri, SMURD şi din cadrul Serviciului de Ambulanţă au intervenit, duminică, în comuna Tulgheş, unde o maşină a căzut de pe un pod într-un pârâu.

Pompierii şi medicii au găsit la faţa locului şoferul maşinii, un bărbat de aproximativ 60 de ani, aflat în stop cardiorespirator şi cu leziuni la cap.

„Echipajul SMURD Corbu a efectuat manevre de resuscitare, fiind sprijiniţi ulterior de SAJ Borsec, însă, din nefericire, în ciuda eforturilor depuse, după 40 de minute, a fost declarat decesul”, au transmis reprezentanţii ISU Harghita.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
maşina,
pod,
mort

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici