Accident pe DN 22 C între Poartă Albă şi Castelu: Două persoane au murit, după ce au intrat cu maşina într-un pom

Două persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut, duminică după-amiază, în judeţul Constanţa, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac.

773 afișări
Imaginea articolului Accident pe DN 22 C între Poartă Albă şi Castelu: Două persoane au murit, după ce au intrat cu maşina într-un pom

Accident pe DN 22 C între Poartă Albă şi Castelu: Două persoane au murit, după ce au intrat cu maşina într-un pom (Imagine: Shutterstock)

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, o femeie în vârstă de 20 de ani din localitatea constănţeană Nisipari se afla la volanul unui autoturism Volkswagen, pe DN 22 C, din direcţia Constanţa către Medgidia.

La un moment dat, între Poarta Albă şi Castelu, din cauza vitezei excesive şi a neatenţiei în conducere, conducătoarea auto a pierdut controlul maşinii, iar aceasta a părăsit drumul naţional şi s-a oprit într-un copac.

În urma impactului, tânăra şi un bărbat, în vârstă de 26 de ani, pasager în maşină au murit pe loc.

Un alt bărbat aflat în autoturism a scăpat cu viaţă şi a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale. Pentru scoaterea victimelor din autoturism a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare de la ISU Dobrogea.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici