ACCIDENT pe DN1, la ieşirea din Predeal: Opt persoane au ajuns la spital

Opt persoane, între care un copil de 11 ani, au ajuns la spital în urma unui accident produs pe DN1, la ieşirea din Predeal spre Azuga, după ce o autospecială frigorifică a intrat pe contrasens şi a lovit trei autoturisme.

658 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT pe DN1, la ieşirea din Predeal: Opt persoane au ajuns la spital

ACCIDENT pe DN1, la ieşirea din Predeal: Opt persoane au ajuns la spital (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi, accidentul s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 03.00, pe podul de la ieşirea din Predeal spre Azuga.

Primele cercetări arată că un bărbat de 34 de ani din Harghita, care conducea o autospecială frigorifică, a pierdut controlul volanului, iar maşina a ajuns pe contrasens, unde a lovit două autoturisme care circulau regulamentar din sens opus, în accident fiind implicat şi un al treilea autoturism. În urma impactului, autospeciala s-a răsturnat.

În urma accidentului au fost rănite 13 persoane, însă cinci dintre acestea au primit îngrijiri medicale la faţa locului, refuzând să fie duse la spital, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja.

Potrivit acestuia, celelalte opt persoane rănite au fost duse la spital, iar două dintre acestea - un copil de 11 ani şi un bărbat de 61 de ani - sunt în stare foarte gravă.

"S-a intervenit cu şase ambulanţe, dintre care patru SMURD, un echipaj de descarcerare şi unul cu apă şi spumă. Opt persoane au fost transportate la spital, dintre care două în stare foarte gravă, în comă, fiind vorba despre un copil de 11 ani şi un bărbat de 61 de ani. În total au fost 13 persoane rănite, dar cinci dintre ele au refuzat internarea. Am intervenit şi pentru descarcerearea unuia dintre şoferi, care rămăsese cu picioarele prinse sub pedalier. Restul au suferit diverse politraumatisme, dar se află în afara pericolului“, a spus reprezentantul ISU Braşov.

Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Braşov, copilul de 11 ani şi bărbatul de 61 de ani fiind internaţi la Secţia de Terapie Intensivă.

Circulaţia în zonă a fost blocată timp de aproximativ patru ore în urma accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici