Accident pe Dunăre: doi pescari au căzut din barcă

Doi pescari au căzut sâmbătă după-amiaza dintr-o barcă în Dunăre, în zona localităţii Desa, judeţul Dolj. Unul dintre ei a murit.

675 afișări
Imaginea articolului Accident pe Dunăre: doi pescari au căzut din barcă

Accident pe Dunăre: doi pescari au căzut din barcă

Potrivit IPJ Dolj, cei doi bărbaţi erau pe Dunăre într-o barcă de pescuit sportiv.

La un moment dat, aceasta s-a răsturnat, cei doi fiind aduşi la mal de un alt pescar.

Conform ISU Dolj, unul dintre bărbaţi era în stop cardiorespirator. Medicii sosiţi la faţa locului i-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul.

Cel de-al doilea pescar, aflat în şoc hipotermic, a fost preluat de elicopterul SMURD şi dus la spital.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pescari,
dunăre,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici