Accident rutier în judeţul Timiş: O persoană a murit, iar cinci au fost rănite

Un tânăr de 29 de ani şi-a pierdut viaţa, joi seară, după ce a intrat cu maşina pe contrasens, pe DN7 Timişoara - Arad, şi a lovit în plin o autoutilitară în care se aflau cinci persoane, şoferul acesteia fiind grav rănit şi transportat la spital cu un elicopter SMURD.

276 afișări
Imaginea articolului Accident rutier în judeţul Timiş: O persoană a murit, iar cinci au fost rănite

O persoană a murit, iar cinci au fost rănite, într-un accident petrecut în judeţul Timiş (Imagine: Octav Ganea-Publimedia)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Ionuţ Bocancea, a declarat corespondentului MEDIAFAX că joi seară, pe drumul naţional Timişoara - Arad, la kilometrul şapte, în apropierea localităţii timişene Sânandrei, un autoturism marca Volkswagen Golf a intrat pe contrasens şi a izbit din lateral o autoutilitară care circula regulamentar şi în care se aflau cinci persoane, şoferul autoturismului pierzându-şi viaţa în accident.

"Şoferul de 29 de ani al unui autoturism Volkswagen Golf, care circula de la Timişoara spre Arad, a intrat pe contrasens şi a izbit lateral o autoutilitară, care circula regulamentar din sens opus şi în care se aflau cinci persoane. În urma impactului, cele două maşini au părăsit partea carosabilă, iar şoferul autoturismului a decedat pe loc, fiind nevoie de descarcerare pentru a-i scoate trupul dintre fiare", a declarat Ionuţ Bocancea.

Potrivit aceleiaşi surse, şoferul autoutilitarei a fost şi el grav rănit, fiind transportat la Spitalul Judeţean Timişoara cu un elicopter SMURD.

"Ceilalţi pasageri ai autoutilitarei au răni uşoare, însă au fost şi ei transportaţi la spital cu cele trei ambulanţe sosite la faţa locului", a mai declarat Ionuţ Bocancea.

Sursa citată a mai spus că drumul naţional Timişoara - Arad a fost blocat aproximativ o oră din cauza accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici