Accident rutier în Tulcea: Patru persoane, între care şi un copil de un an, au fost rănite

Patru persoane, între care şi un copil de un an şi jumătate, au fost rănite, sâmbătă seară, în urma unui accident care a avut loc în judeţul Tulcea şi în care au fost implicate două autoturisme.

691 afișări
Imaginea articolului Accident rutier în Tulcea: Patru persoane, între care şi un copil de un an, au fost rănite

Accident rutier în Tulcea: Patru persoane, între care şi un copil de un an, au fost rănite rănite (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit poliţiştilor, accidentul, în care au fost implicate două maşini, a avut loc pe drumul judeţean 229 A, între localităţile Frecăţei şi Cataloi din judeţul Tulcea.

Astfel, şoferul unui autoturism Dacia Solenza a vrut să depăşească o maşină Sandero pe care a acroşat-o în timpul manevrei, iar în urma impactului cele două autovehicule s-au răsturnat în afara şoselei.

În urma accidentului, două persoane din maşina Sandero, un copil de un an şi jumătate şi mama acestuia de 27 ani, şi alte două din Dacia Solenza au fost rănite, fiind transportate cu ambulanţe la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Tulcea.

Medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea au spus că persoanele rănite au suferit traumatisme, dar sunt stabile hemodinamic, urmând să se stabilească dacă vor rămâne internate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici