Accident rutier soldat cu trei răniţi la Suceava

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă seară, după ce maşina în care se aflau, condusă de un tânăr fără permis auto, a lovit trei podeţe şi un gard, apoi s-a oprit într-un şanţ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

378 afișări
Imaginea articolului Accident rutier soldat cu trei răniţi la Suceava

Accident rutier soldat cu trei răniţi la Suceava (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto Arhiva)

Potrivit Poliţiei judeţene Suceava, sâmbătă seară, un tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna suceveană Fântânele, fără permis auto, conducea un autoturism pe DJ 208 B în localitatea Udeşti, iar la un moment dat, din cauza carosabilului umed, a pierdut controlul volanului şi a acroşat trei podeţe şi un gard, după care s-a oprit în şanţul de pe marginea drumului.

În urma accidentului, şoferul a fost grav rănit, iar alţi doi tineri, în vârstă de 19 şi 20 de ani tot din comuna Udeşti, pasageri în maşină, au fost răniţi uşor.

Poliţiştii au stabilit că autoturismul implicat în accident era neînmatriculat, iar autorizaţia provizorie de circulaţie expirase în 15 noiembrie.

Şoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici