Accident soldat cu cinci răniţi în Giurgiu: Un autobuz a fost lovit de o autoutilitară condusă de un şofer băut

Cinci persoane au fost rănite, marţi seară, în judeţul Giurgiu după ce un autobuz care era oprit într-o staţie a fost lovit de o autoutilitară condusă de un şofer băut, în maşină poliţiştii găsind sticle de bere.

123 afișări
Imaginea articolului Accident soldat cu cinci răniţi în Giurgiu: Un autobuz a fost lovit de o autoutilitară condusă de un şofer băut

Accident soldat cu cinci răniţi în Giurgiu: Un autobuz a fost lovit de o autoutilitară condusă de un şofer băut (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Giurgiu, autobuzul, care efectua o cursă de persoane între municipiul Giurgiu şi comuna Hotarele, a oprit într-o staţie în localitatea Băneasa, fiind lovit de o autoutilitară.

În urma impactului, cinci persoane, două din autoutilitară şi trei din autobuz, au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Cele trei persoane din autobuz rănite au suferit contuzii şi echimoze, iar persoanele din autoutilitară au traumatisme cranio-cerebrale şi la coloana vertebrală.

"Accidentul a avut loc aseară (n.r. - marţi seară). Şoferul autoutilitarei are 40 de ani, este din Giurgiu, iar în urma impactului dintre autoutilitara pe care o conducea şi autobuzul oprit în staţie la Băneasa au fost accidentaţi doi oameni din autoutilitară, alţii decât şoferul, şi trei din autobuz", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Giurgiu, Cornel Vasilache.

Şoferul autoutilitarei a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice, în maşină, lângă şofer, fiind găsite sticle de bere.

"Rezultatul probelor biologice arată că acest şofer avea o îmbibaţie de 0.95 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, acestuia fiindu-i întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere în stare de ebrietate", a mai spus Cornel Vasilache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici