Acordarea de locuri de veci cu titlu gratuit pentru victimele din Colectiv, aprobată de CGMB

Acordarea de locuri de veci cu titlu gratuit pentru cei decedaţi în urma incendiului din clubul Colectiv, anunţată după producerea evenimentului de Primăria Capitalei, a fost aprobată, joi, de Consiliul General al Municipilui Bucureşti (CGMB).

733 afișări
Imaginea articolului Acordarea de locuri de veci cu titlu gratuit pentru victimele din Colectiv, aprobată de CGMB

Acordarea de locuri de veci cu titlu gratuit pentru victimele din Colectiv, aprobată de CGMB

Consilierii generali au adoptat joi proiectul de hotărâre privind acordarea locurilor de înhumare/nişelor şi executarea de lucrări funerare cu titlu gratuit victimelor incendiului din clubul Colectiv.

Hotărârea prevede că se vor acorda gratuit locurile de veci necesare pentru înhumarea celor care au murit în urma incendiului şi vor fi totodată executate lucrări funerare şi prestate mai multe servicii pe cheltuiala Administraţiei Cimitrelor şi Crematoriilor Umane.

De asemenea, se acordă gratuitate şi la tariful anual de întreţinere a locului de veci pentru 2015, potrivit hotărârii CGMB.

În urma incendiului din 30 octombrie din clubul Colectiv, au murit la faţa locului 26 de persoane, iar o altă victimă în drum spre spital. Dintre răniţii internaţi, au mai decedat 33 de persoane, numărul victimelor ajungând, în 22 noiembrie, la 60.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici