Acţiune de salvare în Munţii Ceahlău. Un turist cu hipotermie este căutat de salvamontişti

Salvamontiştii din Neamţ intervin joi seara pentru salvarea unui turist aflat în hipotermie, în Munţii Ceahlău, la 1.600 de metri. Zăpada măsoară 15 centimetri şi sunt minus 6 grade.

140 afișări
Imaginea articolului Acţiune de salvare în Munţii Ceahlău. Un turist cu hipotermie este căutat de salvamontişti

Acţiune de salvare în Munţii Ceahlău. Un turist cu hipotermie este căutat de salvamontişti

Salvamont Neamţ intervine joi seara pentru salvarea unui bărbat din Iaşi aflat în zona de Est a Masivului Ceahlau, la altitudinea de 1.600 de metri, care a cerut ajutor prin apel la 112.

Potrivit salvamontiştilor, bărbatul este în hipotermie uşoară şi are picioarele îngheţate.

Salvatorii au mai declarat că în zona incidentului este un strat de zăpadă de aproape 15 centimetri şi o temperatură de minus 6 grade.

La ora publicării acestei ştiri intervenţia de salvare este în derulare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici