Activitatea din Vama Siret nu va fi afectată de ridicarea unor poliţişti din acest punct de frontieră

Activitatea din PTF Siret nu va fi afectată de ridicarea unor poliţişti din acest punct, urmând ca, dacă va fi necesar, să se suplimenteze efectivele din Siret cu angajaţi din alte sectoare de poliţie de frontieră, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al IJPF Suceava, comisarul Ilie Poroch-Seriţan.

169 afișări
Imaginea articolului Activitatea din Vama Siret nu va fi afectată de ridicarea unor poliţişti din acest punct de frontieră

Activitatea din Vama Siret nu va fi afectată de ridicarea unor poliţişti din acest punct de frontieră (Imagine: Tiberiu Bujdei/Mediafax Foto)

Poroch-Seriţan a declarat corespondentului MEDIAFAX că în PTF Siret activitatea se desfăşoară normal.

Întrebat dacă acţiunea de joi va afecta activitatea în acest punct de frontieră, el a spus că IJPF Suceava va adopta măsuri, dacă este necesar, pentru ca traficul să decurgă fluent.

El a arătat că va fi făcută o analiză în cadrul IJPF Suceava şi, dacă se va impune, efectivele Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret vor fi suplimentate cu personal din alte sectoare ale Poliţiei de frontieră.

"Vor fi luate măsuri aşa încât controlul documentelor să fie făcut în timp optim, iar traficul să decurgă în condiţii normale", a spus Poroch-Seriţan.

Toţi suspecţii în cazul anchetei desfăşurate la Punctul de Trecere a Frontierei Siret au fost aduşi în Bucureşti, joi după-amiază, ei urmând să fie audiaţi la sediul DNA.

Primul lot, de aproximativ 30 de persoane, a ajuns cu două dube ale DGA în jurul orei 16.00, în timp ce următorul lot a ajuns după ora 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici