Activitatea pe Aeroportul Timişoara, afectată de ceaţă, a fost reluată. 14 curse au fost afectate

Activitatea pe Aeroportul din Timişoara, afectată, miercuri, de ceaţă, a fost reluată, în jurul orei 13.30, în total 14 curse aeriene au înregistrat întârzieri, au fost deviate sau anulate din cauza condiţiilor meteorologice.

23 afișări
Imaginea articolului Activitatea pe Aeroportul Timişoara, afectată de ceaţă, a fost reluată. 14 curse au fost afectate

Activitatea pe Aeroportul Timişoara, afectată de ceaţă, a fost reluată. 14 curse au fost afectate (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Aeroportului Internaţional Timişoara, Nicoleta Trifan, activitatea aeriană a fost reluată, în jurul orei 13.30, odată cu decolarea a două curse, în total fiind afectate de vizibilitatea redusă din zona aerogării 14 curse.

Ea a precizat că 12 curse au înregistrat întârzieri de până la cinci ore, o altă cursă, spre Dortmund, a fost anulată, iar o cursă care venea de la Bergamo a fost deviată pe Aeroportul din Cluj.

Potrivit sursei citate, pasagerii cursei de la Begamo vor fi preluaţi de autocare puse la dispoziţie de companie şi aduşi la Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici