Actriţă de la Teatrul de Nord din Satu Mare, găsită moartă pe malul Someşului. Prima ipoteză - crima

Poliţiştii şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au declanşat o anchetă în cazul unei actriţe de la Teatrul de Nord, care a fost găsită moartă pe malul râului Someş, primele cercetări arătând că aceasta a fost ucisă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

966 afișări
Imaginea articolului Actriţă de la Teatrul de Nord din Satu Mare, găsită moartă pe malul Someşului. Prima ipoteză - crima

Gabriela Dorgai (Imagine: satu-mare.ro)

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că actriţa Gabriela Dorgai (43 de ani) de la Teatrul de Nord din Satu Mare a fost găsită moartă pe malul Someşului, în municipiul Satu Mare, aceasta fiind dezbrăcată de la brâu în jos. Anchetatorii au găsit la faţa locului şi poşeta femeii.

Purtătorul de cuvânt al Parchetulului Tribunalului Satu Mare, Gabriela Pop, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că sunt aşteptate rezultatele autopsiei făcute de medicii legişti.

"Am declanşat o anchetă în cazul actriţei de la Teatrul de Nord Satu Mare Satu Mare care a fost găsită decedată, luni, pe malul râului Someş din municipiu. Cu certitudine este vorba despre o crimă. Urmează să vedem dacă se confirmă şi supoziţiile de viol, aşteptăm rezultatele de la IML, în urma autopsiei”, a spus Pop.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, Camelia Cosma, a declarat că şi poliţiştii cercetează acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici