ADMITERE LICEE Alba Iulia: Două eleve admise cu 9,99 la colegiile "Horea, Cloşca şi Crişan" şi "Dionisie Marţian"

Cele mai mari medii de admitere înregistrate în judeţul Alba au fost la colegiile "Horea, Cloşca şi Crişan" şi "Dionisie Pop Marţian" din Alba Iulia, unde câte o elevă a avut media 9,99, iar cea mică medie este tot la un colegiu din municipiu, unde un elev a fost repartizat cu 3,70.

669 afișări

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Alba, cele mai mari medii de admitere în liceele din judeţ au fost la colegiile "Horea, Cloşca şi Crişan" şi "Dionisie Pop Marţian" din Alba Iulia, la ambele licee fiind repartizată câte o elevă cu media 9,99.

REPARTIZAREA ONLINE LICEE 2011: VEZI ÎN CE LICEU AI INTRAT

Tot la Colegiul "Horea, Cloşca şi Crişan" au fost admişi trei elevi cu 9,98 şi alţi doi cu 9,97.

O medie mare a fost înregistrată şi la Colegiul "Titu Maiorescu" din Aiud, unde primul elev admis a avut media 9,96.

Conform sursei citate, în urma repartizării computerizate, 3.151 elevi au fost distribuiţi la liceele din judeţ, iar 31 de elevi au rămas nerepartizaţi în această primă etapă din cauză că nu au completat mai multe opţiuni în fişa de admitere.

De asemenea, 209 locuri în liceele din Alba au rămas libere după repartizare.

Cea mai mică medie de admitere din judeţ a fost la Colegiul "Dorin Pavel din Alba Iulia", unde un elev care a obţinut doar 3,70 a fost repartizat la specializarea construcţii, instalaţii şi lucrări publice.

De asemenea, la Colegiul Tehnic Aiud ultima medie de admitere a fost 4,11, la specializare industrie textile şi pielărie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici