ADMITERE LICEU BIHOR: 102 elevi au rămas nerepartizaţi la liceu din cei 5.550 de absolvenţi de clasa a VIII-a

Un număr de 102 absolvenţi de clasa a VIII-a din cei 5.550 înscrişi la admitere în judeţul Bihor nu au fost repartizaţi la niciun liceu, întrucât nu şi-au completat fişele de înscriere, le-au completat greşit sau au pus prea puţine opţiuni.

735 afișări
Imaginea articolului ADMITERE LICEU BIHOR: 102 elevi au rămas nerepartizaţi la liceu din cei 5.550 de absolvenţi de clasa a VIII-a

ADMITERE LICEU BIHOR: 102 elevi au rămas nerepartizaţi la liceu din cei 5.550 de absolvenţi de clasa a VIII-a (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Potrivit şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Bihor, Dorel Luca, 102 elevi bihoreni nu au fost repartizaţi la niciun liceu.

"Din totalul de 5.550 de elevi înscrişi la admitere, 5.448 au fost repartizaţi", a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, Dorel Luca.

REPARTIZAREA ONLINE LICEE 2011: VEZI ÎN CE LICEU AI INTRAT

Elevii care nu au fost repartizaţi nu şi-au completat fişele de înscriere, le-au completat greşit sau au pus prea puţine opţiuni şi nu au avut media necesară pentru a intra la specializarea dorită.

Ei vor fi repartizaţi în clasa a IX-a în sesiunea de admitere de la începutul lunii septembrie.

La Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" din Oradea cea mai mare medie de admitere a fost 10, la specializarea ştiinţe ale naturii, iar cea mai mică 6,02, la profilul matematică-informatică cu predare în limba maghiară.

La Colegiul Naţional "Emanuil Gojdu" din Oradea cea mai mare medie de admitere a fost 9,99 la profilul matematică-informatică bilingv, iar cea mai mică este de 6,92 la specializarea filologie bilingv.

Specializarea matematică-informativă bilingv a acestui colegiu a fost cea la care s-a înregistrat cea mai mare concurenţă în Bihor, ultima medie de admitere fiind 9,71.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici