ADMITERE LICEU CONSTANŢA: Cea mai mică medie cu care s-a intrat la liceu - 3,63

Cea mai mică medie de admitere din judeţul Constanţa este 3,63, fiind obţinută de un elev care a fost repartizat la Colegiul Tehnic "Nicolae Titulescu" din Medgidia, la alte două unităţi din judeţ fiind repartizaţi elevi cu medii de 3,80 şi 3,94.

1777 afișări

REPARTIZARE LICEE 2011: S-a afişat repartizarea elevilor. Vezi în ce liceu ai intrat

Un număr de 6.541 de elevi înscrişi în clasa a IX-a au fost repartizaţi, marţi, în liceele şi grupurile şcolare din judeţul Constanţa, în timp ce alţi 67 de candidaţi au rămas fără un loc la liceu, majoritatea pentru că nu au avut suficiente opţiuni trecute în fişa de admitere.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa afirmă că elevii care nu au putut fi repartizaţi deoarece au completat prea puţine opţiuni în fişa de admitere mai au o şansă la următoarea repartizare computerizată, care este programată în 22 iulie.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, în topul celor mai bune licee din judeţul Constanţa pe primul loc se află Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân" din Constanţa, unde ultima medie de admitere a fost de 9,53, urmat fiind de Liceul Teoretic "Ovidius" Constanţa, cu ultima medie 9,39 şi Liceul Teoretic "Traian", la care ultima medie de admitere a fost 9,14.

La polul opus se află Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă "Albatros" Constanţa, la care ultima medie de admitere a fost 3,94, urmat de Grupul Şcolar "C.A. Rosetti" Constanţa, cu 3,80 şi Colegiul Tehnic "Nicolae Titulescu" din Medgidia, la care s-a înregistrat cea mai mică medie pe întregul judeţ Constanţa - 3,63.

REPARTIZARE LICEE: VEZI RAPOARTELE PE JUDEŢUL CONSTANŢA

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici