Adolescentul electrocutat în luna martie pe pasarela de peste DN1 a decedat

Tânărul de 16 ani, electrocutat în luna martie pe pasarela de peste DN1, în zona Mioriţia, a murit la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, acesta prezentând arsuri pe aproximativ 60% din suprafaţa corpului. Un alt băiat, electrocutat în timp ce voia să îşi facă un selfie pe un vagon, a murit.

1204 afișări
Imaginea articolului Adolescentul electrocutat în luna martie pe pasarela de peste DN1 a decedat

Adolescentul electrocutat în luna martie pe pasarela de peste DN1 a decedat

Băiatul care s-a electrocutat în zona Parcului Herăstrău a decedat pe 25 aprilie, informează reprezentanţi ai Spitalului pentru MEDIAFAX.

Un alt băiat a murit sâmbătă după ce s-ar fi urcat pe un vagon de tren dezafectat pentru a-şi face o fotografie, când a fost electrocutat de cablurile de 27.000 de volţi şi aruncat de pe vagon. Un prieten al adolescentului a fost cel care a dat alarma la 112. Medicii s-au chinuit mai bine de o oră să îl resusciteze pe tânăr, acesta fiind internat, iniţial, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj şi transportat, apoi, la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti. Adolescentul de 16 ani din Cluj-Napoca a decedat la data de 29 aprilie, suferind arsuri de gradul IV pe aproximativ 80-90% din corp.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici