Adrenalină la maximum: cel mai înalt leagăn din lume VIDEO

  • Inedit şi unic în lume.
  • Chinezii duc ideea de distracţie la un alt nivel.
2736 afișări
Imaginea articolului Adrenalină la maximum: cel mai înalt leagăn din lume VIDEO

Captură video

Cel mai înalt leagăn din lume se află în oraşul Chongqing, China şi este o creaţie la modă pentru localnici, dar şi pentru turişti.
 
Clar nu pentru cei slabi de inimă, întrucât leagănul este construit pe marginea unei stânci cu o înălţime de peste 700 metri. Priveliştea este superbă, dar trebuie să stai  la coadă: zilnic, peste 4.000 de aventuroşi vor să se dea „uţa”. Şi nu doar atât. Leagănul trece peste stâncă, aşa că poţi admira Fluviul Yangtze, din „zbor”.
 
Leagănul te ridică la circa 88 de metri în aer, cu o viteză de 120 km/oră, aşa că îţi trebuie curaj şi adrenalină pentru a nu leşina de emoţie... sau de frică. Şi da, ajunge la 90 de grade cu solul.
 
Totul este sigur, spun inginerii chinezi. Leagănul rezistă chiar şi la un seism cu o magnitudine de 10 grade.
 
Persoanele care se dau în cel mai înalt şi rapid leagăn din lume trebuie să poarte costum special de protecţie, omologat de UE, plus centură de siguranţă.
 
Leagănul a devenit disponibil pentru publicul larg în iulie 2020. 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici