Adrian Sârbu, la ŞTIU: Atacul cu dronă asupra Kremlinului e o făcătură rusească de propagandă

  • Atacul cu dronă asupra Kremlinului, acuzat de Moscova, este un fake cu încărcătură emoţională
  • Informaţia despre atacul atribuit ucrainenilor este destinată ruşilor cărora Putin le-a promis şi 450 de dolari dacă nu divorţează
  • Narativul Moscovei despre acest atac arată cum statul criminal s-a transformat în jurnalist
1920 afișări

“Atacul cu dronă asupra Kremlinului e o făcătură rusească de propagandă, Putin nu era acolo (…) E fake toată ziua, pentru fraieri. Din conjunctură reiese că e totuşi un fake de mare importanţă emoţională.

De aceea a simţit nevoia Zelenski să sublinieze că nu e implicat. Bine, nu ajută la nimic pentru că propaganda rusă a umplut deja mintea rusului astăzi, inclusiv cu cei 450 de dolari promişi ca să nu divorţeze. Evident că informaţia e dată pentru ruşi, nu pentru Occident. De la distanţă vezi că e fake. E ceva ce ghiceşte orice copil.

Vorbim din nou de faptul că statul a devenit jurnalist. Statul care? Statul autoritar, statul neocomunist, statul criminal, reprezentat de şeful statului, un criminal consacrat, inclusiv de justiţia internaţională, pe care, din nefericire, foarte puţini în Rusia l-au contestat şi îl contestă. Ce-au păţit cei care l-au contestat?!?”, a afirmat Adrian Sârbu miercuri seara, la ŞTIU, la Aleph News.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici