Aeronavă redirecţionată de la Arad la Timişoara din cauza ceţii, cursa retur fiind anulată

O aeronavă Wizz Air care venea de la Milano (Bergamo) nu a putut ateriza la Arad, marţi, din cauza ceţii dense, fiind redirecţionată spre Timişoara, iar cursa retur a fost anulată.

96 afișări
Imaginea articolului Aeronavă redirecţionată de la Arad la Timişoara din cauza ceţii, cursa retur fiind anulată

Aeronavă redirecţionată de la Arad la Timişoara din cauza ceţii, cursa retur fiind anulată

Potrivit directorului Aeroportului Arad, Dan Bălăcel, aeronava Wizz Air care circulă pe ruta la Milano (Bergamo) - Arad şi retur a fost redirecţionată la Timişoara, din cauza ceţii dense.

"Vizibilitatea este de 800 de metri şi nu s-a putut ateriza pentru că sistemul adiţional de asistare a piloţilor, necesar în astfel de condiţii, este nefuncţional de când a fost construită centura rutieră în regim de autostradă în apropierea pistei. Pentru refacerea sistemului, Romatsa se află în faza organizării licitaţiei", a explicat Bălăcel.

Conform sursei citate, cei 118 pasageri care veneau din Italia şi intenţionau să ajungă la Arad vor fi transportaţi cu mijloace de transport rutier.

Cursa retur spre Milano (Bergamo) a fost anulată, iar cei 158 de pasageri care aşteptau în aerogară vor fi cazaţi în hoteluri sau redirecţionaţi către alte zboruri, în funcţie de preferinţe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici