VIDEO  Aeroportul londonez Heathrow, în colaps: cozi lungi, călători exasperaţi. Somaţie pentru companiile aeriene

Aeroportul Heathrow, cel mai aglomerat aeroport din Marea Britanie şi unul dintre cele mai mari din Europa, nu mai suportă fluxul de călători.

5712 afișări
Imaginea articolului Aeroportul londonez Heathrow, în colaps: cozi lungi, călători exasperaţi. Somaţie pentru companiile aeriene

Aeroportul londonez Heathrow, în colaps: cozi lungi, călători exasperaţi. Somaţie pentru companiile aeriene

Directorii aeroportului londonez au ales să limiteze fluxul de pasageri, care pleacă de la 100.000 pe zi, pentru a stopa cozile care au devenit obişnuite în ultimele săptămâni.

Plus întârzieri în livrarea bagajelor şi anulări de curse de ultim moment. Pe reţelele de socializare, de câteva săptămâni apar imagini cu cozi foarte lungi şi munţi de bagaje stivuite.

Aeroportul a cerut companiilor aeriene să nu mai vândă bilete pentru restul verii.

 

Lufthansa: încă 2000 de zboruri anulate până la sfârşitul lunii august

Până la sfârşitul lunii august, Lufthansa va anula alte 2.000 de zboruri pe aeroporturile din Frankfurt pe Main şi München, din cauza lipsei de personal. Acesta este deja al treilea val de anulări în această vară: compania a eliminat iniţial 3.000 de zboruri pentru lunile iulie august, eliminând încă 700 până pe 14 iulie, potrivit postului german de televiziune Zdf. Mai presus de toate, vor fi anulate conexiuni scurte către destinaţii din interiorul Germaniei sau către ţările străine vecine, pentru care există alternative valabile, în timp ce zborurile către destinaţii de vacanţă vor fi anulate doar în cazuri excepţionale. În Franţa sunt probleme din cauza opririlor de tren

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici