Aeroportul Luton suspendă zborurile pe timp de caniculă

Aeroportul Luton a suspendat zborurile din cauza unei „defecţiuni” a pistei de aterizare, cauzată de temperaturile ridicate, în condiţiile în care valul de caniculă care afectează Marea Britanie se va agrava.

854 afișări
Imaginea articolului Aeroportul Luton suspendă zborurile pe timp de caniculă

Aeroportul Luton suspendă zborurile pe timp de caniculă

"În urma temperaturilor ridicate de astăzi, a fost identificată o defecţiune de suprafaţă pe pistă. Inginerii au fost chemaţi imediat la faţa locului, iar în prezent sunt în curs de desfăşurare lucrări de reparaţii pentru a relua operaţiunile cât mai curând posibil. Dorim să ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate”, au spus reprezentanţii aeroportului, citaţi de Sky News.

Ultimul zbor a decolat la ora 15.07.

Aeroportul Luton are doar o singură pistă. Conform Sky News, unele zboruri sunt deviate către aeroporturi din apropiere.

Mai devreme, Marea Britanie a oprit toate zborurile la cea mai mare bază a Royal Air Force - Brize Norton din Oxfordshire - după ce canicula a topit pista de aterizare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
marea britanie,
luton,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici