Agenda Digitală pentru România 2020: Wi-Fi gratuit în Capitală, proiect al Primăriei

Un proiect privind furnizarea de internet Wi-fi gratuit în Bucureşti va fi discutat, în şedinţele următoare, de consilierii generalii ai Primăriei Capitalei. Proiectul face parte din obiectivele asumate de Guvern în 2015 prin Strategia naţională privind Agenda Digitală pentru România 2020.

277 afișări
Imaginea articolului Agenda Digitală pentru România 2020: Wi-Fi gratuit în Capitală, proiect al Primăriei

Agenda Digitală pentru România 2020: Wi-Fi gratuit în Capitală, proiect al Primăriei

“Guvernul României a aprobat, prin Hotărârea de Guvern nr. 245/7 aprilie 2015, Strategia Naţională privind Agenda Digitală pentru România 2020. Documentul preia şi adaptează situaţia ţării noastre elementele Agendei Digitale pentru Europa, una dintre cele şapte iniţiative pilot ale Strategiei Europa 2020. (...) Pentru a veni în întâmpinarea obiectivelor Strategiei naţionale de infornatizare şi Acţiunilor propuse în cadrul Planului de Acţiuni Comune - Agenda Digitală, Municipiul Bucureşti îşi propune să realizeze proiectul "Wi-Fi gratuit în Bucureşti" care să asigure acces gratuit”, se arată în proiectul publicat pe ordinea de zi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Sursa citată mai menţionează că proiectul urmăreşte promovarea obiectivelor aflate în administraţia Municipiului Bucureşti, asigurarea accesului rapid al cetăţenilor şi organizaţiilor la informaţii, asigurarea accesului rapid al cetăţenilor şi organizaţiilor la servicii publice electronice şi creşterea gradului de utilizare a internetului.

 

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici