Agenţie bancară din Bacău, jefuită de un bărbat. Casiera a apăsat butonul de panică

Un bărbat a cărui identitate nu a fost încă stabilită a jefuit, joi după-amiază, o agenţie bancară din municipiul Bacău, folosind un spray iritant lacrimogen pentru a o determina pe angajata unităţii să-i dea bani, poliţiştii făcând cercetări la faţa locului.

155 afișări
Imaginea articolului Agenţie bancară din Bacău, jefuită de un bărbat. Casiera a apăsat butonul de panică

Agenţie bancară din Bacău, jefuită de un bărbat. Casiera a apăsat butonul de panică (Imagine: Andrei Pungovschi/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii băcăuani, angajata băncii era singură în unitate în momentul în care a intrat în clădirea situată pe strada Ştefan cel Mare, din municipiul Bacău, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Bărbatul căutat acum de poliţişti s-a folosit de un spray iritant lacrimogen pentru a o determina pe angajata băncii să-i dea o sumă de bani. Angajata băncii a apăsat butonul de panică, imediat la faţa locului s-au deplasat agenţii de pază de la firma cu care avea contract şi o echipă de poliţişti care face cercetări în acest caz", a declarat joi pentru corespendul MEDIAFAX purtătorul de cu cuvânt al Poliţiei Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani nu au reuşit să afle prea multe informaţii de la aganjata agenţiei bancare în condiţiile în care femeia este în stare de joc.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău a mai spus că poliţiştii au constituit deja un cerc de suspecţi şi că vor fi examinate şi imaginile de pe camerele de supraveghere ale unităţii bancare.

"Casiera este în stare de şoc şi necesită o anumită atenţie din partea medicilor", a mai spus Narcisa Butnaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici