Video Aglomeraţie a fost şi astăzi în pieţe. Oamenii s-au înghesuit, mulţi fără mască şi mănuşi

  • În pieţele Obor, Progresului şi Reşiţa, din Bucureşti, a fost şi astăzi aglomeraţie
  • Poliţiştii au mers în pieţe şi au transmis prin portavoce mesaje precum „Respectaţi ordonanţele militare”
  • Aglomeraţia a fost înregistrată în intervalul orar 11-13, când bătrânii de peste 65 de ani au voie să iasă
1116 afișări

Echipează-te cu mască şi mănuşi dacă mergi la cumpărături, în Bucureşti. Pieţele au fost pline, astăzi, de Florii. În pieţele Obor, Progresului şi Reşiţa mulţi dintre cumpărători nu respectă regulile. Fără să-şi acopere gura sau mâinile, mulţi oameni se plimbă printre tarabe în căutarea alimentelor. Asta în ciuda eforturilor depuse de poliţişti. Înarmaţi cu portavoce, oamenii legii au mers şi ei în pieţe să strige mesaje de atenţionare. Aglomeraţia a fost înregistrată în intervalul orar 11-13, când bătrânii de peste 65 de ani au voie să iasă afară. 

 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici