Aglomeratie în metroul bucureştean, din cauza ninsorii - FOTO

Mii de bucureşteni şi-au lăsat maşinile personale în parcare joi dimineaţă şi au preferat să meargă cu metroul, astfel încât în principalele staţii s-a format aglomeraţie. Unii călători au fost nevoiţi să aştepte să treacă mai multe garnituri pentru a reuşi să plece din staţie.

690 afișări
Imaginea articolului Aglomeratie în metroul bucureştean, din cauza ninsorii - FOTO

Aglomeratie în metroul bucureştean, din cauza ninsorii (Imagine: Silviu Matei/Arhiva Mediafax Foto)

Miercuri, Metrorex a anunţat că pe distanţa Crângaşi - Gara de Nord 1 - Piaţa Victoriei 2 - Dristor 2 a fost introdus un tren suplimentar care va circula în zilele următoare, pentru a putea prelua un număr mai mare de călători.



De asemenea, în condiţiile unor fluxuri mari de călători vor fi introduse în circulaţie trenuri suplimentare din parcul de rezervă, a precizat Metrorex, într-un comunicat de presă.

Pe linia 1 Republica - Gara de Nord 1 - Dristor 2, linia 3 Anghel Saligny - Eroilor - Preciziei şi linia 4 Gara de Nord 2 - Parc Bazilescu trenurile vor circula la intervale de trei minute, iar pe linia 2 Berceni - Pipera garniturile de metrou vor ajunge în staţii la intervale de 3 - 6 minute, potrivit Metrorex.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici