Aglomeraţie luni dimineaţa pe A1, la intrarea în Bucureşti, şi pe Centura Capitalei

Este aglomeraţie luni dimineaţa pe A1, la intrarea în Bucureşti, dar şi pe Centura Capitalei, avertizează Centrul Infotrafic.

993 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie luni dimineaţa pe A1, la intrarea în Bucureşti, şi pe Centura Capitalei

Aglomeraţie luni dimineaţa pe A1, la intrarea în Bucureşti, şi pe Centura Capitalei

Centrul Infotrafic anunţă că, luni dimineaţa, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau din cauza condiţiilor meteorologice.

La nivel naţional, sunt semnalate precipitaţii sub formă de ninsoare în zona montană a judeţelor Gorj şi Hunedoara, nefiind impuse restricţii de trafic. Pe raza celorlalte judeţe aflate sub cod galben de ninsori însemnate cantitativ, plouă şi se circulă pe un carosabil umed, cu vizibilitate bună.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu, sunt semnalate precipitaţii sub formă de ploaie, se circulă pe un carosabil umed, cu vizibilitate bună şi valori de trafic normale.

Este semnalată aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, începând din localitatea Ciorogârla, jud. Ilfov. În aceleaşi condiţii se circulă şi pe Centura Bucureşti, pe raza localităţilor Chiajna, Domneşti, Bragadiru şi Pantelimon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici