Video Aglomeraţie şi promoţii la deschiderea Sun Plaza

Deschiderea Sun Plaza, anunţat de dezvoltatori drept "cel mai mare centru comercial din România", a avut loc joi, la magazinele din incinta acestuia fiind mare aglomeraţie la promoţiile speciale anunţate de retaileri.

286 afișări

Cei 130 de retaileri din centrul comercial Sun Plaza, deschis joi în zona Piaţa Sudului din Capitală, au investit 80 milioane euro pentru amenajarea magazinelor şi în marfă. Conform dezvoltatorului proiectului, EMCT, 97% din suprafaţa închiriabilă de 80.000 de metri pătraţi a fost deja contractată de retaileri.

Potrivit dezvoltatorilor, la deschidere sunt disponibile circa 80% din spaţii. La faţa locului, însă, la o mare parte din magazine încă se lucra la amenajare, astfel că părea că spaţiile disponibile sunt sub nivelul estimat de proprietari. Pe de altă parte, în magazinele deschise era plin de oameni interesaţi de produse, unele dintre ele beneficiind de preţuri promoţionale. În prima zi, cei mai mulţi clienţi erau în hypermarketul Cora, dar şi la magazinul de articole de încălţăminte Deichmann. De asemenea, vizitatorii au fost atraşi şi de patiseria Brioche Dorée, prezentă pentru prima dată în România.

Retailerii care au deschis magazinele de dimineaţă le-au decorat cu baloane colorate, pentru a atrage cât mai mulţi clienţi. De asemenea, proprietarii organizează, în perioada 25 februarie - 6 martie, o serie de evenimente menite să crească numărul de vizitatori.

Sun Plaza

Astfel, joi seară va fi transmis în direct, pe un ecran de 12 metri pătraţi, montat la intrarea principală, meciul de fotbal din Europa League, dintre Unirea Urziceni şi Liverpool. Tot joi, organizatorii au pregătit un concert al artistului Shaggy.

În perioada următoare vor mai avea loc concerte ale unor trupe precum Morandi, Vama, Paraziţii, Voltaj şi Hi-Q.

În aceeaşi perioadă, cei care fac cumpărături în mall pot participa la o tombolă, care are drept premiu o vacanţă de 7 zile, pentru două persoane, la Rio de Jainero, plus bani de buzunar. Bugetul de marketing alocat de proprietari se ridică la 1,3 milioane de euro.

Sun Plaza

Conform reprezentanţiilor centrului comercial, primele date privind numărul de vizitatori vor fi disponibile vineri dimineaţă, aceştia estimând pentru ziua deschiderii că 50.000 de persoane care vor intra în mall.

Printre magazinele deschise în incinta mall-ului sunt atât branduri româneşti, cât şi din cele internaţionale. Astfel, Sun Plaza include un hipermarket Cora şi magazine Baumax, Mobexpert, Flanco, precum şi zone de lifestyle şi fashion ocupate de Zara, C&A, Marks and Spencer, Debenhams, New Yorker, Hervis, Sprider, Koton, Diverta, Humanic şi Deichmann. Alţi retaileri sunt Bershka, Pull&Bear, Douglas, Sephora, Nine West, Pimkie, Orsay, Promod, Motivi şi Levi's. În zona de restaurante vor fi deschise restaurante McDonald's, KFC, Pizza Hut, Cinnabon, Mezzo di Pasta, dar şi Dristor Kebab.

Centrul va cuprinde 15 săli de cinema, care vor fi deshise în aprilie, cu o capacitate de 3.000 de locuri în multiplexul Cinema City, clubul de bowling şi billiard Oxygen, care se întinde pe 2.000 metri pătraţi, cazinoul Game World, un pub şi cafenele, printre care Starbucks şi Brioche Dorée.

Pe de altă parte, printre magazinele ce urmează să fie deschise în perioada următoare se numără Debenhams, New Yorker, Hervis, Humanic, Koton, precum şi Starbuks, McDonalds şi Cinema City.

Deschiderea mall-ului a generat şi blocaje în trafic, mai mulţi poliţişti fiind prezenţi în principalele intersecţii din zonă, pentru a fluidiza circulaţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici