Alarmă de incendiu declanşată în această noapte la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa

Alarma de incendiu s-a declanşat în această noapte la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, în jurul orei 03:00, anunţă ISU Constanţa.

149 afișări
Imaginea articolului Alarmă de incendiu declanşată în această noapte la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa

Alarmă de incendiu declanşată în această noapte la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa

Apelul prin 112 a fost primit la ora 03:32 de la doctorul de gardă care semnala faptul că au fost efectuate verificări pe amplasament fără a se identifica motivul declanşării alarmei de incendiu.

La faţă locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară şi o ambulanţă SMURD B din cadrul Detaşamentului "Fripis Marius Daniel" pentru verificări suplimentare.

În urmă recunoaşterii efectuate la faţa locului, nu au fost identificate probleme.

Sistemul de detecţie şi alarmare la incendiu a fost declanşat de un senzor din zona salonului de tratament pacienţi situat la etajul 2.

La momentul declanşării alarmei, în salon nu se aflau pacienţi, sau personal medical.

După repornirea sistemului de detecţie şi alarmare la incendiu, alarmă nu s-a mai declanşat. Până la sosirea echipajelor de intervenţie, cât şi după sosirea acestora, nu au fost persoane evacuate sau autoevacuate, a precizat ISU.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
spital,
alarmă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici