Alarmă FALSĂ la 112. Un copil a făcut o farsă şi a anunţat răpirea unui bărbat

Un copil de 13 ani din Tecuci a pus autorităţile pe jar după ce a sunat la 112 anunţând că un taximetrist a fost răpit. Imediat, poliţiştii au dat alarma şi împreună cu jandarmii au împânzit oraşul în căutarea persoanei care ar fi fost răpite. Până la urmă s-a dovedit a fi o farsă.

424 afișări
Imaginea articolului Alarmă FALSĂ la 112. Un copil a făcut o farsă şi a anunţat răpirea unui bărbat

Alarmă FALSĂ la 112. Un copil a făcut o farsă şi a anunţat răpirea unui bărbat

Surse apropiate anchetei spun că incidentul s-a produs, marţi, în oraşul Tecuci după ce o voce masculină a sunat la 112 şi a anunţat propria răpire.

Apelul a fost înregistrat la ora 16.45, iar presupusa victimă a spus că lucrează ca şofer de taxi în oraşul Tecuci şi că a fost răpită de un client. Victima a cerut ajutorul poliţiştilor, iar aceştia au dat alarma şi au declanşat o acţiune de căutare.

În ajutor au sărit şi jandarmii care au participat la operaţiune cu mai multe echipaje.

Într-un final s-a aflat că totul a fost o farsă pusă la cale de un copil de 13 ani. Acesta a fost descoperit de poliţişti în aproximativ jumătate de oră şi este audiat.

Deoarece este minor, părinţii vor fi amendaţi cu suma de 1.000 de lei pentru falsa alarmare a organelor de poliţie, au precizat sursele.

Taguri:
apel 112,
răpire,
farsă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici