Alba: Traficul rutier este blocat complet pe DN 1 în urma unui accident în lanţ

Traficul pe Drumul Naţional 1 este blocat complet, luni, în zona localităţii Oiejdea din judeţul Alba, din cauza unui accident în lanţ în care au fost implicate o cisternă care transporta motorină şi cinci autoturisme, fără a fi înregistrate persoane rănite.

27 afișări
Imaginea articolului Alba: Traficul rutier este blocat complet pe DN 1 în urma unui accident în lanţ

Alba: Traficul rutier este blocat complet pe DN 1 în urma unui accident în lanţ (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Alba, accidentul s-a produs pe DN 1, în zona localităţii Oiejdea, fiind vorba despre o tamponare în lanţ, în care au fost implicate o cisternă care transporta motorină şi cinci autoturisme.

În urma impactului, nu s-au înregistrat persoane rănite, ci doar pagube materiale.

Potrivit sursei citate, în zonă nu există pericolul unei explozii deoarece nu sunt scurgeri de motorină din cisternă.

La ora transmiterii acestei ştiri, DN 1, în zona localităţii Oiejdea, este blocat pe ambele sensuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici