ALEGERI PARLAMENTARE: Patriarhul Daniel a votat la Secţia 641 din sectorul 4, unde a împărţit iconiţe

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, PF Daniel, a votat duminică, în jurul orei 17.45, la secţia 641 din Bucureşti, unde i-a binecuvântat pe membrii acesteia şi pe alegători şi a împărţit iconiţe, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Patriarhiei.

417 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PARLAMENTARE: Patriarhul Daniel a votat la Secţia 641 din sectorul 4, unde a împărţit iconiţe

Patriarhul Daniel (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

PF Daniel a ajuns duminică, în jurul orei 17.45, la Secţia nr. 641, organizată la Şcoala Generală 74 "Ienăchiţă Văcărescu", a precizat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, părintele Constantin Stoica.

După ce i-a binecuvântat pe membrii secţiei de votare, dar şi pe alegători, Patriarhul a intrat în cabină, unde şi-a exercitat dreptul constituţional, a mai spus Stoica.

De asemenea, Patriarhul a împărţit iconiţe celor prezenţi.

PF Daniel a fost însoţit de şeful de protocol al Patriarhiei Române, părintele Costin Spiridon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici