Alerta cu bombă la un hotel din Iaşi s-a dovedit a fi falsă. Personalul şi persoanele cazate au fost evacuate

  • Autorităţile din Iaşi au fost anunţate, sâmbătă, că la un hotel ar putea exista o bombă.
  • Persoanele aflate în hotel au fost evacuate, iar traficul este restricţionat.
410 afișări
Imaginea articolului Alerta cu bombă la un hotel din Iaşi s-a dovedit a fi falsă. Personalul şi persoanele cazate au fost evacuate

Alertă cu bombă la un hotel din Iaşi. Toate persoanele sunt evacuate

UPDATE 15.20 În urma controlului pirotehnic şi a activităţilor desfăşurate s-a constatat faptul că sesizarea privind bomba aflată într-un hotel din Iaşi nu se confirmă, anunţă IPJ Iaşi.

Instituţia precizează că verificările continuă pentru identificarea apelantului şi stabilirea întregii stări de fapt, urmând ca în funcţie de cele constatate să fie dispuse măsuri legale.

Alerta a fost dată în jurul prânzului. O persoană a sunat la 112 şi a anunţat că la hotelul respectiv ar putea exista o bombă.

Pirotehniştii au ajuns la faţa locului, iar oamenii au fost evacuaţi.

Traficul a fost restricţionat.

„Astăzi în jurul orei 12.35 am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că într-un hotel din municipiul Iaşi se află un dispozitiv explozibil. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, pompieri şi jandarmi, procedându-se la delimitarea zonei respective şi desfăşurarea activităţilor specifice. Poliţiştii pirotehnişti efectuează controlul pirotehnic pentru identificarea presupusului dispozitiv explozibil şi continuă verificările pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, a transmis IPJ Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici