Alertă în judeţul Braşov. Doi dintre copiii intoxicaţi cu soluţia antiparazitară au decedat

Două echipaje SMURD şi două ale Serviciului de Ambulanţă s-au deplasat în comuna Ungra, judeţul Braşov, unde trei copii sunt intioxicaţi şi inconştienţi.

718 afișări
Imaginea articolului Alertă în judeţul Braşov. Doi dintre copiii intoxicaţi cu soluţia antiparazitară au decedat

Trei copii intoxicaţi, din cauza unei soluţii de antiparazitare. Micuţii se află în stop cardio-respirator

„Din pacate copiii în varstă de aproximativ 7 ani şi 9 ani, de sex feminin, nu au răspuns manevrelor de resuscitare. Cei doi copii au fost declaraţi decedaţi. Mama copilului a fost transportată la Spitalul Rupea. Bunica copilului este în stare gravă şi i se acordă asistenţă medicală la faţa locului”, a transmis ISU.

Din informaţiile primite se pare că aceştia au fost intoxicaţi cu tomoxan, precizează ISU Braşov. Tomoxan este un antiparazitar folosit la animale.

Spre Ungra se deplasează şi elicopterul SMURD de la Mureş.

Cei 3 copii sunt în vârstă de 7 ani, 8 ani şi 9 ani şi sunt în stop cardio-respirator.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici