ALERTĂ la Dâmboviţa: 55 de persoane evacuate, după ce o conductă de gaz a fost fisurată

55 de persoane au fost evacuate din clădiri, joi, după ce un camion a acroşat o ţeavă de gaz şi a fisurat-o, în oraşul Titu, judeţul Dâmboviţa.

124 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ la Dâmboviţa: 55 de persoane evacuate, după ce o conductă de gaz a fost fisurată

ALERTĂ la Dâmboviţa: 55 de persoane evacuate, după ce o conductă de gaz a fost fisurată

Potrivit ISU Dâmboviţa, un echipaj de intervenţie acţionează în oraşul Titu pentru asigurarea zonei după ce o conductă de gaze a fost fisurată în urma acroşării acesteia de către un camion.

„Pompierii sosiţi la faţa locului asigură măsurile de prevenire şi intervenţie în cazul producerii unei situaţii de urgenţă până la rezolvarea situaţiei de către echipajul operatorului de distribuţie a gazelor sosit la faţa locului”, anunţă ISU Dâmboviţa.

Pentru siguranţa populaţiei, aproximativ 55 de persoane aflate în clădirile din zonă au fost evacuate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici