Alertă meteo. Cod portocaliu de ploi puternice în Bucureşti şi în 10 judeţe

  • Administraţia Naţională de Meteorologie a emis Cod galben şi portocaliu de ploi puternice în mai multe judeţe.
  • Bucureştiul şi 10 judeţe vor fi, de joi până sâmbătă, sub alertă Cod portocaliu de averse.
1486 afișări
Imaginea articolului Alertă meteo. Cod portocaliu de ploi puternice în Bucureşti şi în 10 judeţe

Alertă meteo. Cod portocaliu de ploi puternice în Bucureşti şi 10 judeţe

Începând de joi ora 13.00 – sâmbătă ora 14.00, este Cod galben de ploi.

În Oltenia, Muntenia, local în sudul Banatului şi în Dobrogea, precum şi în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, va ploua pe arii extinse şi se vor acumula cantităţi de apă ce vor depăşi 25...35 l/mp şi pe arii restrânse 35...40 l/mp.

În regiunile sudice temporar vântul se va intensifica, cu viteze de 45...55 km/h.

În a doua parte a zilei de joi şi în noaptea de joi spre vineri în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii de Curbură, la altitudini mai mari de 1700 m, vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă.

În acelaşi interval, în judeţele Teleorman, Olt, Giurgiu, Călăraşi, Dolj, Ilfov şi municipiul Bucureşti şi în special în jumătatea sudică a judeţelor Argeş, Dâmboviţa, Vâlcea şi Gorj va ploua abundent şi se vor acumula cantităţi de apă în general de 40...60 l/mp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cod portocaliu,
meteo,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici