ALERTĂ pe Aeroportul Sibiu după ce un bărbat şi un copil au vrut să fure un avion/ O aeronavă NATO se afla pe pistă

Prefectul Sibiului, Adela Muntean, a cerut, miercuri, măsuri sporite de pază pe Aeroportul Internaţional Sibiu, după ce a aflat că un bărbat şi un copil au sărit gardul şi au ajuns în zona parcării, unde au fost prinşi încercând să fure o maşină. Cei doi au spus că iniţial au vrut să fure un avion.

14969 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ pe Aeroportul Sibiu după ce un bărbat şi un copil au vrut să fure un avion/ O aeronavă NATO se afla pe pistă

ALERTĂ pe Aeroportul Sibiu după ce un bărbat şi un copil auvrut să fure un avion

Prefectul Sibiului a cerut, miercuri, în şedinţa de Colegiu Prefectural, măsuri sporite de pază, după ce un bărbat de 34 de ani şi un copil au sărit gardul, la sfârşitul lunii martie, şi au fost prinşi când încercau să fure o maşină de la Aeroportul Internaţional Sibiu.

Ulterior, surse din cadrul anchetei au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că iniţial, cei doi au încercat să fure o vehicul de la Registrul Auto Român, pentru a ajunge în Germania, însă toate maşinile erau încuiate. În drum spre oraş, ei au văzut cum ateriza un avion al NATO pe pista Aeroportului Sibiu şi aşa le-ar fi venit ideea de a fura un avion, sărind gardul spre pistă.

Pentru că nu au putut ajunge până pe pistă, cei doi s-au îndreptat spre parcarea aeroportuară, unde au fost prinşi când încercau să fure o maşină.

Aceleaşi surse au precizat că persoana adultă va fi expertizată pentru a se stabili dacă a avut discernământ.

”Imediat după eveniment persoanele au fost preluate de organele competente şi a fost demarată procedura de cercetare penală. Evenimentul nu a generat disfuncţionalităţi operaţionale cu impact asupra desfăşurării activităţii aeroportuare”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Aeroportului Internaţional Sibiu.

Incidentul a fost raportat şi Autoritatăţii Aeronautice Civile Române.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici