Alte cinci elicoptere ucrainene au ajuns în România pentru reparaţii

După ce patru elicoptere din Ucraina au aterizat marţi la Iaşi şi au ajuns apoi la Braşov, alte cinci elicoptere ucrainene au ajuns în România pentru reparaţii. Ministerul Apărării Naţionale anunţă că, în total, 14 elicoptere ajung în ţară.

4019 afișări
Imaginea articolului Alte cinci elicoptere ucrainene au ajuns în România pentru reparaţii

„Ca urmare a primirii aprobărilor diplomatice de survol din partea autorităţilor române, încă cinci elicoptere ucrainene configurate pentru executarea misiunilor civile şi fără armament la bord se află, la acest moment, în deplasare către judeţul Braşov, pentru operaţiuni de mentenanţă planificate la Airbus Helicopters România”, transmite Ministerul Apărării Naţionale.

Şi pentru aceste aeronave au fost depuse, conform reglementărilor aeriene naţionale, planuri de zbor în sistemul de trafic aerian civil.

Conform sursei citate, în total, au fost acordate aprobări diplomatice de survol, pentru deplasarea către Airbus Helicopters România, pentru 14 elicoptere, restul aparatelor de zbor urmând a sosi în perioada imediat următoare.

Patru elicoptere din Ucraina, fără armament, au aterizat iniţial la Iaşi şi au ajuns apoi la Braşov, pentru reparaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici