ALTERCAŢIE la PROTESTUL BICICLIŞTILOR, după ce un şofer a intrat cu maşina între manifestanţi - FOTO

O altercaţie a avut loc la finalul marşului bicicliştilor, de sâmbătă, din Capitală, la staţia de metrou Tineretului, după ce un şofer a intrat în cordonul de biciclişti aflat în calea sa şi a fost apoi înconjurat de zeci dintre ei, blocând intrările în maşină şi chemându-şi prietenii în ajutor.

8185 afișări
Imaginea articolului ALTERCAŢIE la PROTESTUL BICICLIŞTILOR, după ce un şofer a intrat cu maşina între manifestanţi - FOTO

ALTERCAŢIE la PROTESTUL BICICLIŞTILOR, după ce un şofer a intrat cu maşina între manifestanţi (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Aproximativ 5.000 de biciclişti au participat la marşul de protest în Capitală, cerând amenajarea pistelor pentru deplasarea lor pe carosabil, dar şi demisia primarului Sorin Oprescu. Manifestarea s-a încheiat în zona staţiei de metrou Tineretului, după mai multe ore, în care bicicliştii au ocupat carosabilul, traficul fiind restricţionat pentru deplasarea acestora.

La final, la Tineretului, un şofer a intrat între bicicliştii din faţa lui şi a distrus unele biciclete, îndoindu-le roţile, dar nu a fost nimeni rănit, au relatat pentru MEDIAFAX martori la eveniment.

Apoi, şoferul s-a retras printre blocuri, urmărit de zeci de biciclişti, care au înconjurat maşina, au strigat la el să iasă, i-au smuls oglinzile retrovizoare şi i-au ciobit parbrizul şi un geam lateral.

Bărbatul a rămas în maşină şi a început să dea telefoane, la scurt timp venindu-i în ajutor alţi trei - patru bărbaţi, însă conflictul cu bicicliştii s-a încheiat, dată fiind sosirea agenţilor de poliţie la locul incidentului.

Unul dintre prietenii şoferului a fost încătuşat de poliţişti, după ce s-a manifestat violent.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău, a confirmat pentru MEDIAFAX că a avut loc o altercaţie la finalul marşului, după ce un şofer a încercat să-şi forţeze intrarea în cordonul de biciclişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici