„Am darul băuturii”: lauda de sine l-a adus în atenţia Poliţiei pe un şofer de TIR. Rezultatul alcooltestului

  • Un şofer de TIR nu a vrut să oprească, duminică, în Jimbolia, judeţul Timiş.
  • Poliţiştii au reuşit să pună capăt drumului său la câteva străzi distanţă, când bărbatul s-a lăudat că are „darul băuturii”.
  • Poliţiştilor le-a fost atrasă atenţia de plăcuţele nepotrivite.
637 afișări
Imaginea articolului „Am darul băuturii”: lauda de sine l-a adus în atenţia Poliţiei pe un şofer de TIR. Rezultatul alcooltestului

Potrivit Poliţiei Române, şoferul unui autocamion, care circula prin judeţul Timiş avea o plăcuţă, „pe cât de interesantă, pe atât de nepotrivită pentru cineva care conduce”. Acesta a fost, de fapt, un fel de „motanul cu clopoţei”, pentru că şoferul avea şi alte probleme.

Poliţiştii i-au făcut semnal de oprire în oraşul Jimbolia, însă şoferul, un bărbat de 32 de ani, din Biled, judeţul Timiş, nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea. Oamenii legii au reuşit să îl oprească la câteva străzi distanţă.

Şi pentru că „se lăuda” că are „darul băuturii”, poliţiştii au hotărât să-l testeze, iar rezultatul a fost pe măsură: 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cazul său, poliţiştii au întocmit un dosar penal, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, sub influenţa alcoolului. De asemenea, acesta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă de 580 de lei, pentru neoprire la semnalul poliţiştilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sofer,
tir,
alcool

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici