Amalia Năstase, invitată la „Ochii pe mine!”: ,,Mă revoltă faptul că noi, în România, nu tratăm cancerul la copii. Daţi-le drumul să plece afară, mor cu şanse!”

  • Amalia Năstase: ,,Nu mai staţi cu toţi dinozaurii care au 200 de ani şi care nu vor să dea catedra. Ca acolo suntem”
  • Amalia Năstase: ,, Spitalul Grigore Alexandrescu are bani din fonduri de la Banca Mondială. Îi pierde pentru că Primăria Sectorului 1 nu vrea să le semneze demolarea unei gherete”
  • Amalia Năstase: ,,Orice poţi, numai să vrei şi să munceşti. Nu câştigă oamenii talentaţi sau oamenii deştepţi în viaţă, câştigă oamenii perseverenţi în viaţă”
  • Amalia Năstase: ,,Eu am sindromul impostorului pentru că eu am făcut o facultate în care nu profesez. Profesez în ceva ce nu am studiat”
267 afișări
Imaginea articolului Amalia Năstase, invitată la „Ochii pe mine!”: ,,Mă revoltă faptul că noi, în România, nu tratăm cancerul la copii. Daţi-le drumul să plece afară, mor cu şanse!”

Amalia Năstase: ,,Mă revoltă faptul că noi, în România, nu tratăm cancerul la copii. Daţi-le drumul să plece afară, mor cu şanse!”

Amalia Năstase, preşedinte Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald a dezvăluit la „Ochii pe mine!” ce o revoltă cel mai tare atunci când vorbeşte despre soarta copiilor din spitalele româneşti. Invitata lui Vlad Craioveanu recunoaşte că, în România, ipocrizia şi nepăsarea sunt la cote maxime.  

Membru în board-ul Fundaţiei „Renaşterea“ şi Ambasador al „Salvaţi Copiii“, Amalia Năstase este implicată în multe acţiuni de ajutare a copiilor din spitalele noastre, încercând să le facă viaţa mai uşoară atât lor, cât şi părinţilor care se lovesc de birocraţie şi de dezinteresul autorităţilor în lupta cu boala.

Amalia Năstase: ,,Noi nu vrem să învăţăm şi să ne adaptăm la ce se face afară”

,,Cancerul la copii se tratează în Europa, nu în România... Pentru că noi nu vrem să învăţăm şi să ne adaptăm la ce se face afară, să avem dotările de afară şi, acest lucru, este un fapt. Iubim şi respectăm toţi medicii, dar dacă copilul ăla are şanse să plece afară, până facem noi în România, daţi-le drumul să plece că mor cu şanse. Asta mă revoltă cel mai mult.”

Amalia Năstase: ,,Există multă ipocrizie în ceea ce se întâmplă în România”

,,Copilul care nu are şanse în România, trebuie trimis în afară! Referitor la arşi, Spitalul Grigore Alexandrescu are bani din fonduri de la Banca Mondială, are aprobat proiectul să facă cel mai mare Centru de mari arşi pentru copii. Până pe 31 martie are. După 31 martie îi pierde! Îi pierde pentru că Primăria Sectorului 1 nu vrea să le semneze demolarea unei gherete. Nu clădire, gherete! E povestea aia în care s-a dus spitalul de la Sectorul 1 în neant.... Ăia pierd vreo 90 de milioane de euro şi nu fac Centrul de Mari Arşi. Nu-mi spune tu mie că cineva politic de acum, îi pasă mai mult decât îi păsa ăluia politic de înainte ”

Amalia Năstase: ,,Nu mai staţi cu toţi dinozaurii care au 200 de ani şi care nu vor să dea catedra”

,,În România, şansele de supravieţuire ale unui copil bolnav de cancer sunt extrem de mici faţă de cum sunt în comunitatea europeană, nu vorbesc de America sau de Israel. Trimite-i frate sau faceţi nişte bani mulţi şi construiţi centre care să fie dotate şi trimiteţi doctori la specializare afară. Nu mai staţi cu toţi dinozaurii care au 200 de ani şi care nu vor să dea catedra. Ca acolo suntem.”

Amalia Năstase: ,,Eu pot să vând cam orice, pentru că am experimentat orice!”

Invitata lui Vlad Craioveanu a recunoscut că, perioada pandemiei, i-a afectat şi ei business-urile, în special cele pe organizare de evenimente.

Proiectele pe care le avea au picat, aşa că Amalia Năstase a găsit o strategie mai bună şi mai potrivită zilelor noastre: aşa că, a intrat în lumea influencerilor.  În plus, s-a gândit să trateze pandemia cu o doză de umor şi a creat canalul ,,Doamna Amalia”, iar apoi emisiunea ,,Stai, ce? Cu doamna Amalia?”

,,Am zis, păi ia sa fac eu cu doamna Amalia frumos ca să intru în lumea asta a influencerilor. Cu lipsa totală de modestie, eu pot să vând cam orice pentru că am experimentat orice. Eu pot să îţi vând şi un ceas şi o maşină pentru că le ştiu şi le-am experimentat pe toate. Şi, atunci, m-am gândit, dacă tot fetiţele astea vând orice, hai să încerc şi eu să fiu influencer. Mi-m dedicat foarte mult timp contentului”

Amalia Năstase: ,,Problema mea este că eu cred că am numai defecte!”

Amalia Năstase a recunoscut că poate face orice şi că nu  există nu se poate în vocabularul ei. Însă, în acelaşi timp, mărturiseşte că are şi temeri, că acceptă criticile şi că suferă de ceea ce ea numeşte sindromul impostorului.

,,Eu am sindromul impostorului pentru că eu am făcut o facultate în care nu profesez. Profesez  în ceva ce nu am studiat. Nu am studii de PR, dar eu acolo sunt! Relaţiile pe care eu mi le-am făcut toată viaţa şi pe care ştiu să le întreţin, sunt ce ştiu eu să fac cel mai bine. Eu ştiu să-mi fac relaţii. Ştiu să le folosesc. Asta îmi învăţ şi copiii. Nu este ruşinos să ceri ajutorul niciodată şi să-i ajuţi şi tu pe oameni. Pentru că eu nu am studiat niciodată Relaţii Publice, mie mi se pare că sunt puţin impostoar. Tot timpul, eu fac lucrurile mai bine ca toată lumea, dar pentru ca eu nu am o diplomă... Că aşa am fost noi învăţaţi pe vremea lui Ceauşescu.”

Amalia Năstase: ,,Am două fete extraordinare care au rezultat din relaţia cu Ilie şi nu aş schimba niciodată nimic”

Amalia Năstase nu s-a ferit să vorbească şi  despre întâlnirea, şi apoi, căsătoria cu Ilie Năstase, cu care are împreună două fete. Mărturiseşte că nu ar schimba nimic din tot ceea ce a trăit.

,,Mi-a  schimbat în bine cursul vieţii pentru că am avut şansa să cunosc nişte oameni extraordinari cu care am rămas în relaţii, cu care am construit apoi relaţii. Bineînţeles că a fost valoarea pe care o am dat-o acestei relaţii pentru că oamenii nu vorbesc cu oricine. Or vorbi prima dată, dar a doua oară nu mai vorbesc. Acum când mă gândesc la câtă lume am cunoscut şi cu câta lume am rămas prietenă, sunt chiar mândră de mine că am putut să fac. Am două fete extraordinare care au rezultat din relaţia cu Ilie şi nu aş schimba niciodată nimic.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici