Ambulanţă implicată într-un ACCIDENT rutier: O asistentă a fost rănită

O ambulanţă care transporta o adolescentă de 16 ani către Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin a fost implicată într-un accident rutier petrecut din cauza unui şofer care nu a acordat prioritate autosanitarei, primele informaţii arătând că asistenta echipajului a fost rănită la picior.

280 afișări
Imaginea articolului Ambulanţă implicată într-un ACCIDENT rutier: O asistentă a fost rănită

Ambulanţă implicată într-un ACCIDENT rutier: O asistentă a fost rănită (Imagine: Octav Ganea/ Publimedia)

Accidentul s-a produs duminică după-amiază, pe Splaiul Mihai Viteazu, din Drobeta Turnu Severin, primele informaţii indicând că o maşină nu a acordat prioritate autospecialei care se îndrepta spre Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin şi a lovit-o frontal.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, autospeciala transporta spre spital o adolescentă de 16 de ani, din localitatea Recea, aceasta având o colică apendiculară.

În urma accidentului, asistenta echipajului a fot rănită la picior, un alt echipaj de la SAJ Mehedinţi deplasându-se la faţa locului pentru a o prelua atât pe asistentă, cât şi pe tânăra care urma să ajungă la spital.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici