Amelia Antoniu respiră de 24 de ore fără aparate, doar cu masca de oxigen

Starea Ameliei Antoniu este într-o uşoară ameliorare, prim-solista Teatrului de Operetă respirând de 24 de ore fără aparate şi doar cu masca de oxigen, a declarat, luni dimineaţă, agenţiei MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al SUUB, Bogdan Popescu.

130 afișări
Imaginea articolului Amelia Antoniu respiră de 24 de ore fără aparate, doar cu masca de oxigen

Amelia Antoniu respiră de 24 de ore fără aparate, doar cu masca de oxigen

Acesta a adăugat că Amelia Antoniu nu vorbeşte încă, pentru a i se proteja aparatul fonator.

Antoniu a fost decontectată, duminică, de la aparatele de respirat.

Starea celeilalte paciente, Alice Roxana Preda, este încă gravă, femeia fiind în şoc toxico-septic, a adăugat Bogdan Popescu.

Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian" Amelia Antoniu (36 de ani) şi Alice Roxana Preda (35 de ani) au fost duse de la Spitalul CFR 2 la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), marţi noapte, în stare foarte gravă, cu probleme respiratorii, după ce au făcut şoc septic în urma unor intervenţii chirurgicale minore la care au fost supuse în unitatea sanitară a Ministerului Transporturilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici