Amendă, permis suspendat şi dosar penal. Ca să scape de amendă de 1.305 lei, un şofer a recurs la mită şi a fost prins

Un şofer a încercat să dea mită poliţiştilor 200 de lei după ce a fost prins conducând cu 125 km/h pe un drum din Dolj.

1329 afișări
Imaginea articolului Amendă, permis suspendat şi dosar penal. Ca să scape de amendă de 1.305 lei, un şofer a recurs la mită şi a fost prins

Prins cu 125 km/h pe un drum din Dolj, un şofer a încercat să dea mită 200 de lei

Ofiţerii DGA Dolj au prins în flagrant un şofer în vârstă de 41 ani în timp ce oferea 200 de lei unui echipaj de poliţie, pentru a nu constata o contravenţie.

Doi poliţişti din IPJ Dolj au oprit în trafic, pe DE 70, în oraşul Filiaşi, un bărbat care conducea un autoturism cu viteza de 125 km/oră, iar pentru a nu i se întocmi procesul verbal de constatare a contravenţiei cu aplicarea unei amenzi de 1.305 lei, precum şi pentru a nu-i fi reţinut pemisul de conducere, a dat celor doi agenţi de poliţie 200 de lei.

Poliţiştii şi-au anunţat şeful şi DGA.

Şoferul a fost prins în flagrant imediat după ce a dat banii.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus cercetarea sub control judiciar a şoferului pe o perioadă de 30 de zile.

Promisiunea, oferirea sau darea de bani ori alte foloase, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani, conform Codului penal.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
şofer,
mită,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici