Amenda primită de scandalagiul imobilizat cu spray paralizant într-o scară de bloc din Galaţi

  • Bărbatul din Galaţi care s-a certat cu un poliţist a fost amendat cu 6.500 de lei.
  • Scandalagiul a fost încătuşat şi transportat la secţia de Poliţie unde a fost sancţionat.
  • El a fost pedepsit deoarece nu a respectat prevederile ordonanţelor militare, a refuzat să se legitimeze şi a făcut scandal.
3131 afișări
Imaginea articolului Amenda primită de scandalagiul imobilizat cu spray paralizant într-o scară de bloc din Galaţi

Bărbatul a fost imobilizat cu spray lacrimogen

Incidentul s-a produs sâmbătă seara, într-un cartier din oraşul Galaţi. Conform imaginilor filmate de un martor, bărbatul aflat în scara unui bloc refuză să se legitimeze în ciuda insistenţelor celor doi poliţişti. El este agresiv şi îi solicită poliţistului să „cheme pe cine vrea” şi „să nu-l atingă”. La finalul filmului, poliţistul foloseşte spray-ul din dotare şi încearcă să-l imobilizeze pe scandalagiu.

Ulterior, bărbatul de 32 de ani a fost încătuşat şi dus la secţia de Poliţie. Acolo, el a primit două amenzi în valoare totală de 6.500 de lei.

„Doi poliţişti au constatat că, în scara unui bloc, din cartierul Micro 40, se află adunate mai multe persoane. Poliţiştii le-au solicitat acestora să se legitimeze şi, întrucât un bărbat a refuzat legitimarea devenind recalcitrant, au folosit spray-ul lacrimogen pentru a-l imobiliza. Bărbatul a fost, ulterior, încătuşat şi condus la secţia de poliţie, unde s-a stabilit că are 32 de ani şi locuieşte la o altă adresă decât cea la care a fost depistat. Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 5000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr 3/2020 şi cu amendă în valoare de 1500 de lei pentru refuz de legitimare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Scandalul de la Galaţi s-a produs la puţin timp după incidente asemănătoare care au avut loc în Bucureşti şi Hunedoara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici