Ancheta copilului de preot care s-a sinucis în Mehedinţi: Nu au fost leziuni anterioare căderii

Ancheta Poliţiei din Mehedinţi în cazul copilului în vârstă de 13 ani, care s-a aruncat de pe clădirea fostei maternităţi din Drobeta Turnu-Severin, a scos la iveală că nu au fost găsite alte pe corp leziuni anterioare căderii.

851 afișări
Imaginea articolului Ancheta copilului de preot care s-a sinucis în Mehedinţi: Nu au fost leziuni anterioare căderii

Ancheta copilului de preot care s-a sinucis în Mehedinţi: Nu au fost leziuni anterioare căderii

Potrivit Poliţiei Mehedinţi, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, după ce copilul de 13 ani s-a aruncat în gol de pe clădirea fostei materenităţi, s-a stabilit că pe trupul minorului nu au existat leziuni anterioare căderii.

De asemenea, Poliţia Mehedinţi precizează că nu au existat sesizări cu privire la posibile abuzuri săvârşite asupra copilului de către membrii familiei.

În acest caz, poliţiştii, în colaborare cu DGASPC Mehedinţi urmează să demareze facă o anchetă socială şi la locuinţa copilului, care este fiul unui preot.

Potrivit publicaţiei Ştiri Muntenia24, copilul de 13 ani care s-a sinucis este fiul unui preot din Drobeta Turnu-Severin. Trupul neînsufleţit al băiatului a fost găsit de mama lui, care a plecat să îl caute pentru că nu ajunsese acasă de la plimbare.

Cercetările în acest caz continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin, urmând ca la finalizarea acestora, să se propună măsurile corespunzătoare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici