Anchetă epidemiologică la Iaşi: Doi copii de la o grădiniţă privată au fost depistaţi cu coronavirus

  • Doi copii de la o grădiniţă privată din Iaşi au COVID 19
  • 26 de copii, 6 angajaţi şi părinţii acestora sunt în izolare la domiciliu
  • DSP Iaşi face o anchetă epidemiologică
1605 afișări
Imaginea articolului Anchetă epidemiologică la Iaşi: Doi copii de la o grădiniţă privată au fost depistaţi cu coronavirus

Sursa FOTO: Profimedia

La sfârşitul săptămânii trecute un copil de la o grădiniţă privată din Iaşi a fost confirmat cu COVID19. Acesta ar fi luat virusul de la bunica lui şi a avut simtome uşoare. La grădiniţa particulară erau 26 de copii şi 6 angajaţi. Toţi copiii, părinţii acestora şi personalul educativ au fost izolaţi la domiciliu.

„A urmat un al doilea copil care prezenta simptomatologie uşoară, a fost testaţi în cursul serii trecute şi a fost confirmat cu noul coronavirus. Ambii copii sunt internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, iar ancheta epidemiologică este în curs de desfăşurare”, spune Marius Voicescu, purtător de cuvânt DSP Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici