Anchetă în cazul unei fete de 12 ani care a născut la Spitalul Bârlad

Direcţia pentru Protecţia Copilului Vaslui a declanşat o anchetă în cazul unei fete de 12 ani care a născut la Spitalul de Urgenţă Bârlad, poliţiştii începând şi ei cercetări pentru identificarea şi punerea sub acuzare a tatălui copilului.

295 afișări
Imaginea articolului Anchetă în cazul unei fete de 12 ani care a născut la Spitalul Bârlad

Anchetă în cazul unei fete de 12 ani care a născut la Spitalul Bârlad (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit primelor informaţii furnizate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui, fata provine din localitatea gălăţeană Munteni şi a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Bârlad pentru a naşte, având în vedere că localitatea de domiciliu se află la graniţa cu judeţul Vaslui.

"Cazul de faţă este unul îmbucurător, dacă putem spune aşa, pentru că nou-născutul este dorit de mamă şi bunici. Chiar şi aşa, noi am luat legătura cu Direcţia pentru Protecţia Copilului Galaţi, ţinând cont de domiciliul mamei copilului, pentru a monitoriza în continuarea mediul familial, astfel încât să nu apară riscul de abandon”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Ionuţ Dănilă.

Şi Poliţia a început o anchetă în acest caz, pentru a-l identifica pe cel care a lăsat-o însărcinată pe fata de 12 ani, acesta urmând să fie acuzat de relaţii sexuale cu un minor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici