Anchetă la Botoşani: Un primar a împuşcat mortal un fost consilier la o partidă de vânătoare

Primarul oraşului Darabani, din judeţul Botoşani, l-a împuşcat mortal pe un fost consilier judeţean, în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, la o partidă de vânătoare, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1714 afișări
Imaginea articolului Anchetă la Botoşani: Un primar a împuşcat mortal un fost consilier la o partidă de vânătoare

Anchetă la Botoşani: Un primar a împuşcat mortal un fost consilier la o partidă de vânătoare

Potrivit anchetatorilor, primarul oraşului Darabani, Liviu Hrimiuc, şi-a împuşcat mortal vărul, pe Dinu Hrimiuc, un fost consilier judeţean, în timp ce amândoi se aflau, vineri noaptea, la o partidă de vânătoare în pădurea Buleandra. Potrivit unor informaţii, glonţul l-a atins pe bărbat în antebraţ şi apoi ar fi ricoşat în torace.

Apelul la 112 a fost făcut vineri noaptea, după ora 22, iar în zonă a intervenit un echipaj al Ambulanţei.

Medicii care au sosit la faţa locului nu au mai putut să îi salveze viaţa bărbatului în vârstă de 47 de ani.

În acest caz, poliţiştii şi procurorii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

„În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că partida de vânătoare a fost organizată cu respectarea condiţiilor legale. Cele două persoane implicate sunt vânători autorizaţi în cadrul Agenţiei de Vânători şi Pescari Sportivi Darabani, sunt deţinători legali de permis de port-armă şi armă”, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, Nicoleta Federciuc, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Victima, Dinu Hrimiuc, a fost consilier judeţean în Botoşani, între 2012 şi 2016.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici