Anchetă la o şcoală din Argeş după ce un elev a ajuns la spital, bătut de doi colegi

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş au declanşat anchete după ce părinţii unui elev de la Şcoala Gimnazială din localitatea Leordeni au depus sesizări în care acuză că băiatul a ajuns la spital după ce a fost bătut de doi colegi mai mari, în curtea şcolii.

537 afișări
Imaginea articolului Anchetă la o şcoală din Argeş după ce un elev a ajuns la spital, bătut de doi colegi

Anchetă la o şcoală din Argeş după ce un elev a ajuns la spital, bătut de doi colegi (Imagine Anita Vizireanu / Mediafax Foto)

Mama copilului, elev în clasa a V-a la Şcoala Generală Leordeni, le-a declarat anchetatorilor că fiul ei se afla, marţi, în curtea şcolii, şi aştepta microbuzul pentru a merge acasă, când a fost bătut de doi colegi de şcoală, elevi în clasa a VIII-a, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Elevul a ajuns la spital, însă se află în afara oricărui pericol, susţin medicii.

"Copilul s-a prezentat la Spitalul de Pediatrie din Piteşti pe data de 10 mai. Este internat în continuare pe Secţia de Chirurgie, cu stare generală bună. Prezintă traumatism cranio cerebral minor, contuzie toraco- abdominală. (...) În mod normal pentru astfel de probleme se ţine pacientul sub observaţie 72 de ore", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Piteşti, Adina Enescu.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş au declarat că au fost sesizaţi de mama elevului de clasa a V-a despre incident.

"Am fost sesizaţi de către mama unui elev de clasa a V-a că fiul acesteia a fost bătut în curtea instituţiei din Leordeni, de către doi colegi din clasa a VIII-a. Victima se află la spital. În cauză am întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălina Sandu.

Totodată, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar au declanşat şi ei o anchetă.

"Copilul e la Spitalul de Pediatrie, în afara oricărui pericol. Voi trimite o comisie de cercetare la şcoala Leordeni pentru a stabili cauzele care au dus la producerea evenimentului şi luarea măsurilor care se impun", a declarat corespondentului MEDIAFAX inspectorul şcolar general ISJ Argeş, Dumitru Tudosoiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici